Başkan Aygün: "Her Daim Birlikteyiz"

Yavuz Sultan Semt Pazarına Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak istişarelerine devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Bahattin Çelik ve Hamza Macit ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yavuz Sultan Mahallesi’nde semt pazarını ve bölgede bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Hijyen ve Sosyal Mesafe Vurgusu

Yavuz Sultan Mahallesi esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızla her daim birlikteyiz. Bu akşam Yavuz Sultan Mahallemizde esnaflarımızla ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hasbihal ettik. Derincemiz için halkımızın önerilerini dikkatle dinliyor, sorunlara karşı hep birlikte çözüm üretiyoruz. Salgınla mücadele sürecinde özverili çalışmalarından dolayı tüm esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün, temasları esnasında esnaflara hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye uymaları konusunu da önemle hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817