Başkan Aygün: “Kalıcı Eserler Kazandırıyoruz”

STK’ları Konuk Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan projeleri sırasıyla hizmete sunarken diğer taraftan toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Kocaeli Sar Akut ekibinden Filiz Saltoglu, Gamze Gökduman, Vedat Egemen Yorulmaz, Hasan Yüce, Belediye Meclis üyesi Ayşe Şiranun, Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetimi Şakir Durdağı, Lütfü Kılıç, Zeki Doğan, Taner Şentürk, Metin Şahin, Yasin Ulus, Fırat Şahin, İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör, Derince İHH Hanım Komisyonu  Başkanı Nagihan Güner ve  yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Tarımsal Kalkınma Tesisleri İnşa Ediliyor

İlçeye Adullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Millet Kıraathanesi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi gibi birçok projeyi kazandırdıklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Köylerimizde tarımsal kalkınmaya yönelik projemizin inşa çalışmaları devam ediyor. Projemiz içerisinde Süt Pastorizasyon, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme ile Mısır Kurutma Tesislerini barındırıyor. Bununla beraber Yenikent Mahallemizde yer alan Araptepe mevkiinde 428 daire ve 7 iş yerinden oluşan Kentsel Yenileme Projemizin inşası da büyük oranda tamamlandı. Sırrıpaşa Mahallemizde hayata geçirdiğimiz konak projemizin de inşasını bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Kıymetli vatandaşlarımız için ilçemize önemli eserler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817