Başkan Aygün, Şampiyonu Uğurladı

Avrupa Şampiyonu Unvanına Sahip

Ülkemizi Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak olan Biathle-Triathle Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek olan Kocaeli Yüzme Kulübü ailesi, şampiyona öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Kocaeli Yüzme Kulübü Antrenörü Sabri Bozca, şampiyon sporcumuz Ahmet Ege Önder ve sporcumuzun babası İlker Önder yer aldı. 23-27 Ekim tarihleri arasında Florida eyaletinde gerçekleşecek olan şampiyonaya katılacak olan Ahmet Ege Önder 21 Ekim’de bu zorlu yarış için kentimizden yola çıkacak.

Başarımız Daha da Artacak

Daha önce Portekiz’de yapılan Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Ahmet Ege Önder’in aynı başarısını Dünya Şampiyonası’nda da sürdürmesi temennisinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Belediyesi olarak bizlerin hedefi gençlerimizin spor yapabilecekleri tesis sayısını arttırarak onların başarılarına katkı sunmak. Ben inanıyorum ki mahallelerimize inşa edeceğimiz Gençlik ve Spor Merkezleri tamamlandıkça başarı oranımız da aynı oranda artacaktır. Bu vesileyle ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olan kıymetli sporcumuza ve kulübümüze gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817