Başkan Aygün’den Gümüşhanelilere Ziyaret


 

STK’larla İstişareler Sürüyor

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren ve sık sık dernek ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk oldu. Ziyarette Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Bahattin Çelik, Hamza Macit ve Furkan Güngör de hazır bulundu.

Çelik’ten Başkan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ünal Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyor, istişarede bulunmaya devam ediyoruz. Derincemize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz. Projelerimizi belirlerken sizlerin fikirleri bizler için de yol gösterici oluyor” dedi. Dernek Başkanı Ünal Çelik de ziyaretlerinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817