Başkan Aygün’ün Parolası: Gönül ve Hizmet Belediyeciliği

Cemil Yaman’dan Ziyaret

31 Mart seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Zeki Aygün, bir yandan yeni dönemde hayata geçireceği projeleri şekillendirirken diğer taraftan makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Toplumun her kesiminden büyük bir teveccüh gören Başkan Aygün, bu kez Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman’ı konuk etti. Başkan Aygün ilk olarak makamında Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Öztekin Kaşukçi’yi ağırladı.

Milletimize Hizmet Yolunda

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkan olarak görev alacak olmasının hem Derince ilçesi hem de Kocaeli için çok önemli bir kazanç olduğunu belirten Cemil Yaman, “Zeki Aygün başkanımızla birlikte Derince’nin bundan sonraki süreçte daha çok hizmet alacağına inanıyorum. Milletimize hizmet yolunda başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkan Aygün de daha önce TBMM çatısı altında birlikte görev yaptığı Cemil Yaman ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Zeybek ve Katırcıoğlu

Başkan Aygün, ayrıca AK Parti MKYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’nu makamında konuk etti. Zeki Aygün’ün geçmişte milletvekili olarak Meclis çatısı altında çok önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Zeybek ve Katırcıoğlu, Derince’nin beş yıllık süreçte hizmete doyacağını ifade ettiler. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçeye hep birlikte hizmet edeceklerini belirterek “Milletvekillerimiz ve hükümetimizin katkısı, Büyükşehir Belediyemizin desteği ve bizlerin gayretleriyle Derince’de gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliğiyle pekiştireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817