BAŞKAN BARAN: GENÇLİK YÜK DEĞİL, GÜÇTÜR
 Körfez, Körfezlilerle Yönetiliyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, en önemli projelerinden birisi olan 150 bin Körfezli ile gönül köprüsü kurma hedefine ulaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyor. Sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı çalışmalarla ülke geneline örnek olan bir belediye oluşturan Belediye Başkanı İsmail Baran, halktan kopmadan halkla birlikte Körfez’i yönetmeye devam ediyor. Her fırsatta Körfez’i Körfezlilerle birlikte yönetiyoruz ifadelerini kullanan Başkan Baran, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesislerinde Kariyer Günleri adı altında düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.

İnanmak Başarmanın Yarısıdır

Gençlerle birlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Baran, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizin çalışıyor ve üretiyoruz” dedi. Başkan Baran, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatta kaldığı süre zarfında sıklıkla kullandığı sözünü gençlere aktardı. “Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği tankı değil inançlı ve imanlı evlatlarıdır.” Başkan Baran, “İnanacağız ve çalışacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizim toplumumuz bilinçli bir toplumdur. Şuan ülkemizde oynanan kirli oyunları ve pis tezgahları görüyor ve izliyorsunuz. Ama dediğim gibi inanarak ülkemizin üzerine oynanan bu kirli oyunları hep birlikte bozacağız” dedi.

 

Bizler Bir Mücadelenin İnsanıyız

Hayatın her aşamasının bir mücadele olduğunu, kendi mücadelesinin de çocukluk yıllarından itibaren başladığını belirten Başkan Baran, "Mücadele etmekten asla vazgeçmeyin. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sevgili gençler hayatta hedeflediğiniz her aksiyon için, kafanıza koyduğunuz her program için mutlaka bir plan yapın" dedi.

Gençler Sordu Başkan Baran Cevapladı

Başkan Baran, konuşması sonrası gençler tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Gençler, verdiği katkılardan dolayı Başkan Baran’a teşekkür ettiler. Başkan Baran, gençlere çeşitli hediyeler dağıtarak dolu dolu geçen bir akşamı hatıra fotoğrafıyla sonlandırdı. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817