Başkan  Baran Güçlü Türkiye’ için gece gündüz sahada

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde kentin dört bir yanında programlara katılıyor, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek destek istiyor. Gün içerisinde çarşıdaki esnafla tek tek görüşerek destek isteyen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Baran, gece ise AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat üyeleriyle birlikte SKM programlarına katılıyor.

DESTEĞİNİ GÖSTERECEKTİR

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin ‘Güçlü Türkiye’ için önemli olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Yapılan seçimler ve referandumlar gösterdi ki vatandaş istikrardan yana. Vatandaş kavgadan uzak bir siyaset istiyor ve bu nedenle AK Parti'yi destekliyor. 16 yıldır Körfez AK Parti’ye olan sevgi ve desteğini gösterdi. Eminim ki 24 Haziran’daki seçimlerde de desteğini tekrar gösterecektir” dedi.

MERKEZİMİZDE İNSAN VAR
AK Parti teşkilatlarının kendini hizmete adamış insanlardan oluştuğunu söyleyen Başkan Baran, "Biz de hizmet esas. Bu nedenle bize güvenmenizi istiyor, desteklerinizi bekliyoruz. Bizim bir ülkümüz, hayalimiz, davamız var. O da sadece Türkiye içindeki dengeler değil. Dünya'da adaleti sağlayacak olan Türk Milleti'dir. Sizlerin verdiği bir oy ile Cumhurbaşkanımız Filistin'i savunuyor, Myanmar'da kardeşlerimize yapılan zulme de sessiz kalmıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817