Başkan Baran İlimtepe’de İncelemelerde Bulundu
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kentte etkili olan kar yağışının ardından İlimtepe’de bölgesinde belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

İlimtepe Bölgesi ve Körfez’in Köylerinde Yollar Açık

40 kişilik karla mücadele ekibi İlimtepe bölgesinde ummalı şekilde çalışırken bir yandan da Körfez’in yeni mahalle olan köylerinde de kar küreme çalışmaları gerçekleşiyor. İki tuzlama, iki greyder, yedi Jcb, iki kar küreme aracı, bir traktör ile 7/24 çalışan belediye ekipleri halkın taleplerini doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Baran Çalışmaları Yakından Takip Etti

İlimtepe bölgesinde yağan yoğun kar yağışının ardından 7/24 çalışarak vatandaşı mağdur etmeyen Körfez Belediyesi, ana yolları da tuzlayarak yolların sürekli açık kalmasını sağlıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kar temizleme çalışmalarını yakından takip ederek İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas’tan çeşitli bilgiler aldı.

Başkan Baran, “Bütün Önlemlerimizi Aldık”

Planlı ve kapsamlı şekilde yürütülen çalışmaların gece de devam edeceğini vurgulayan Başkan Baran, “Yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de etkili olan kar yağışı için bütün tedbirlerimizi ve önlemlerimizi aldık. İlimtepe bölgemizde kar yağışının başlaması ile birlikte bütün önlemlerimizi aldık. Ulaşım konusunda halkımızı mağdur etmemek için gece geç saatlerden bu yana belediye ekiplerimizce çalışmalarımız sürüyor. Bizlere ulaşan vatandaşımızın elimizden geldiğince yanında olmaya çalışıyoruz. Kar yağışı etkisini kaybettikten sonra çalışmalarımız daha verimli olmaya başlayacak ve ekiplerimiz sabaha kadar kar temizleme çalışmalarını sürdürecektir. Vatandaşımızın tereddüdü olmasın en başından beri kontrol belediyemizin elindedir. Bizlere ulaşan vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817