BAŞKAN BARAN İMAMEVİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
 BAŞKAN BARAN İMAMEVİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini özel ve itinalı bir şekilde bakım ve onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Köylerin mahalle statüsüne geçmesi ile birlikte köylere hizmet seferberliği başlatan Belediye Başkanı İsmail Baran, bu kapsamda çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Köy halkının da talepleri arasında yer alan imamevi projesi kısa bir süre önce başlatan Başkan Baran, çalışmalarda gelinen son noktayı yerinde inceleyerek köy muhtarı Fikri Yaşar’dan çeşitli bilgiler aldı.

Kaba inşaatı ve sıvası yapılan imam evinin fayans ve elektrik işleri yapılıyor. Kapı ve pencereleri de takılmış kısa bir süre içerisinde takılacak. Taban rabıtaları ile boyası da yapıldıktan sonra tamamlanacak olan imamevi köy imamına ev sahipliği yapacak.

Baran: Amacımız İlçemizi Kalkındırmak Ve Güzelleştirmek

Geçtiğimiz günlerde köylere gerçekleştirdiği ziyarette imamevinde ki çalışmaları inceleyen Başkan Baran, “İlçemizle ilgili projelerimizi belli bir plan ve program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız ilçemizin merkezine sunduğumuz güzel hizmetleri köylere de yayarak, ilçemizi topyekün kalkındırmak ve güzelleştirmek. İşte bu güzel hizmetlerimizden biriside imamevimiz. Büyük bir ölçüde tamamlanan çalışmalar kısa sürede neticelendirilerek köyümüze gelen imamlarımıza hizmet verecek” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817