BAŞKAN BARAN; "KADINA ŞİDDET, İNSANLIĞA İHANETTİR”

Körfez Belediyesi’nde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında stant kuruldu ve ‘kadına şiddete hayır’ denildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da standı ziyaret etti, kadına yönelik şiddetin insanlığa ihanet olduğunu belirtti. Kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemeyecek bir durum olduğunu belirten Başkan Baran, Toplumumuzun mimarı kadınlarımızdır. Biz onların her zaman yanındayız” dedi.

HER BİRİ BAŞ TACIMIZDIR

Başkan İsmail Baran, “Tüm dünyada yaygın olan kadına yönelik şiddet ise tek kelimeyle insanlığa ihanettir. Biz ülkemizde bu sorunla büyük bir kararlıkla mücadele ediyoruz. Kadına şiddete sıfır tolerans diyoruz. Bizim kültürümüzde kadına ayrı bir değer verilir, baş tacıdır. Yeni nesil de bu bilince sahip olacaktır” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran ve belediye çalışanları ‘Kadına Şiddete Hayır’ kokartlarını takarak, farkındalık oluşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817