BAŞKAN BARAN LOJİSTİKÇİLERİ AĞIRLADI
 Başkan Baran Dernek Hakkında Çeşitli Bilgiler Aldı

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İsmail Baran, Lojistikçiler Derneği Başkanı Veli Yıldız ve yönetimini kapıda karşılayarak hoş geldiniz, dedi. Yapılan bu nazik ziyaretten dolayı Başkan Baran Lojistikçiler Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, yeni kurulan dernek hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Yıldız, “Amacımız Taşımacılığı Bir Düzen İçerisinde Yapılmasını Sağlamaktır”

Çalışmalar hakkında Belediye Başkanı bilgi veren Veli Yıldız, “Bizleri sıcak ve samimi şekilde karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim. Derneğimiz yeni kurulduğu için bir takım ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlçemizde gün geçtikçe artan limanlaşma ve ilerleyen zamanlarda gelecek olan kamyon ve tır trafiği göz önüne alınarak kurulan derneğimizin amacı, kargaşayı engellemek ve taşımacılığın, depolamanın bir düzen içinde yapılmasını sağlamaktır” dedi.

Başkan Baran, “Derneğimiz İlçemize Hayırlı Olsun”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrar ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, “İlçemiz gün geçtikçe gelişen ve ilerleyen bir döngünün içerisinde. Ülkemizin can damarı olan ilçemizde sanayimiz gün geçtikçe büyüyor. Haliyle taşımacılıkta bu sebepten dolayı yoğunlaşıyor. Kurulan yeni derneğinizin Körfezimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817