banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Büyükakın, ‘’En Değerli Hazinemiz Çocuklarımızdır’’

 

 

 

“Çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımız” diyerek kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız sürdüren Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova, Darıca ve Gebze’de minik yüreklerin yüzlerini güldürdü. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükagöz’ün yanı sıra AK Parti ilçe Başkanları Servet Günay, Ufuk Acay ve Recep Kaya’nın da yer aldığı ziyaretlerde, bir kez daha çocukların hayallerini gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Bu güzel yavrularımızın yüzlerini ne kadar güldürebilirsek, kendimizi o kadar mutlu hissediyor ve sorumluluğumuzu da o kadar yerine getirmiş oluyoruz” dedi. 

 

“ÇOCUKLARIMIZIN HER DAİM YANINDA OLMAYA GAYRET ETTİK”

“Her fırsatta gönül kapılarını daha çok açmaya, sevgiye ve şefkate daha çok katkıda bulunmaya devam ediyoruz” diyerek gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası duygularını paylaşan Başkan Büyükakın, “Pandemi sürecinde de çocuklarımızın her daim yanında olmaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz. Yaşama dair en güzel varlıklarımız olan yavrularımızın taleplerine bu dönemde çok daha fazla ağırlık vermeye çalıştık. Çocuklarımız, geleceğimizdir. Onların mutlu olması, geleceğe güzel bakması, donanımlı yetişmeleri ülkemizin gelişmesi açısından da çok önemlidir. Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde güzel yürekli çocuklarımızın tebessümleri bizleri de mutlu etti.” ifadelerini paylaştı.

 

“BİZİ BİR ARADA TUTAN EN ÖNEMLİ HARÇTIR”

“Bizim en değerli hazinemiz ailemiz ve çocuklarımızdır” diyerek açıklamalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Karşılıksız sevmenin, paylaşmanın, sevginin ve merhametin adresi olan ailelerimiz de, bizi bir arada tutan en önemli harçtır. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluklarımızın farkında olarak ailelerimizin ve çocuklarımızın yanında yer almaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaretler nedeniyle hayalleri gerçekleşen çocuklar mutluluklarını Başkan Büyükakın ile paylaşırken, yürekten teşekkürlerini de ifade ettiler. Yürekleri bir kuş gibi atan ve Başkan Büyükakın’ın hediyeleriyle sevinçlerini dışarı vuran çocukların aileleri de gerçekleştirilen ziyaretler nedeniyle mutluluklarını dile getirdiler. Başkan Büyükakın’ın ilgisine teşekkür eden aile üyeleri, hediyeler için de ayrıca teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680