BAŞKAN DOĞAN'DA KATILDI

Kocaeli Ordulular Derneğinin Geleneksel hale getirdiği Öğrenci Kahvaltısının 6. Gerçekleştirildi. Derneğin, üniversitelerin açılması ile birlikte ilimize gelen ordulu üniversite öğrencilerine verdiği tanışma kahvaltısı cumartesi sabahı Demokrasi Parkı İçerisindeki CafeKeyfim  restaurantta yapıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Onur Konuğu olarak  katıldı. Kahvaltı programında öğrencileri Dernek Yöneticilerinden İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Celalettin Yaylak, Yunus Arıcan, Avni Arıcan, Adem İnce, Hayati Ağıl, Umut Alan, Nurettin Arıcan ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Akçay da yalnız bırakmadı.

Program Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz’ın  selamlama konuşmasıyla başladı. Yılmaz, Dernekte yapılan çalışmaları  anlatarak gençleri ve öğrencileri herzaman dernekte görmek istediklerini belirtti. 

Doğan ; “Gelecek Gençlikte” dedi

Kahvaltı sonrası söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, Öğrencilik Yıllarından Kesitler anlatarak Öğrencilere kendilerini geliştirmeleri adına öğütler verdi. Güncel Konularada değinen Başkan Doğan, İzmit Belediyesinin Gençlere yönelik çalışmalarından bahsederek Öğrencileri belediyenin Genc-iz etkinliklerine davet etti. Nevzat Doğan, Gençliğe Değer veren ve Onlara destek olan Dernek Yönetimini de Tebrik etti.

Okumaya Teşvik;

Kahvaltıya Katılan 10 Kişiye Çekilişle Kitap seti hediye edildi. İlk çekilişi yapan İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, talihli Öğrenciye Kitap setini takdim etti. Kitap Okumanın önemine değinmek amacıyla böyle bir çalışmanın yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

Gençlik Kolları Başkanı Akçay ;

  Kahvaltı sonrası öğrencilerin kendilerini tanıtmaları  ile devam etti. Gençlik Kolları Başkanı Uğur Akçay Öğrencilere yönelik her 15 günde bir söyleşi programı düzenlendiğini, İl dışına Kültür il içine ise kenti tanıma adına geziler yapıldığını, tiyatro ve sinema etkinlikleri ile kaynaşmak amacıyla sportif faaliyetler yaptıklarını belirterek öğrencileri derneğe davet etti.

Dernek Yöneticisi İşadamları da Öğrencilere her konuda destek olmak istediklerini belirterek kahvaltıya katılan tüm konuklara ve öğrecilere teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817