Başkan Doğan'dan Amatör kuluplere Yardım
  

YENİ KURULAN  KULÜPLERE BELEDİYEDEN MALZEME YARDIMI

 

İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine sürekli olarak destek olan ve malzeme yardımında bulunan İzmit Belediyesi, yeni kurulan ve Kocaeli Amatör Spor Ligleri’nde mücadele edecek üç yeni spor kulübüne malzeme yardımı yaptı.

 

SPORUN DESTEKÇİSİYİZ

 

İzmit Terzibayırı Kalespor, İzmit Fatih Meşespor ve İzmit Kireç Ocaklarıspor adları ile faaliyet gösterecek olan takımlara malzemeleri teslim edildi. Teslim sırasında sporcularla biraraya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan“ İzmit Belediyesi spor ve sporcu dostu belediyedir Spor yapan arkadaşlarımıza gerekli malzemeyi vererek kendilerine güç kattığımıza inanıyorum. Sadece malzeme yardımı yapmıyoruz, tesisleşme konusunda da kulüplerimize yardımcı oluyoruz. Amatör spor kulüpleri bizim için önemli. Bu kulüpler, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmeli ve topluma kazandırmalıyız. Bu nedenle desteklenmeleri gerekmektedir ve desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

 

KULÜPLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

 

İzmit Belediyesi Hizmet gerçekleşen törende amatör spor kulüpleri adına konuşan İzmit Terzibayırı Kale spor Başkanı Cengiz Demir de ‘’Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler İzmit’in varoş kesimleri olarak bilen yerlerde yaşamımızı idame ettiriyoruz. Bizlere ilgilenen ve her zaman destek olan başkanımıza minnettarız. Kulüplerimizin kurulmasına, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile olmasından dolayı 3 kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum ‘’dedi

 

MALZEMELER TESLİM EDİLDİ

 

Tören sonunda içerisinde; forma, krampon, eşofman, yağmurluk, tekmelik, antrenman ayakkabısı, kaleci eldiveni, maç topu ve antrenman topundan oluşan malzeme çantaları amatör kulüp yöneticilerine teslim edildi. Kulüp başkanları katkılarından ve desteklerinden dolayı başkana plaket taktim ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817