BAŞKAN DOĞAN’I GAZİANTEP GÜNÜNE DAVET ETTİLER

Federasyon Başkanı Özaygut, ziyarette Başkan Doğan’ı 06-15 Ekim tarihlerinde İzmit’teki Uluslar Arası Fuar Merkezi’nde düzenleyecekleri Gaziantep Tanıtım Günlerine davet etti.

Faaliyetleri hakkında İzmit Belediye Başkanı Doğan’a bilgi de veren Özaygut “ Belediye Başkanımızın derneklere, sivil toplum örgütlerine yaklaşımını çok iyi biliyoruz. Bizim için çok önemli olan etkinliğimizde Belediye Başkanımızı aramızda görmekten büyük onur duyacağız” dedi.

GAZİANTEP İLHAM KAYNAĞI

Başkan Doğan, davet için konuklarına teşekkür ederek “ inşallah bu etkinliğe bizlerde katılacağız. Gaziantep,  kurtuluş mücadelesiyle bir çok ilimize ilham kaynağı olmuş bir ilimiz. Çok güzel insanları olan, değerleri olan, milletimizin gücüne güç katan Gaziantep bizlerin gözbebeğidir. İlimizde çok sayıda  Gaziantepli yaşıyor. Gaziantepli hemşerilerimiz üreten, çalışan, becerikli, vatanına bağlı insanlar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817