Başkan Ellibeş, “Omuzlarımızdaki yük arttı”
 Gölcük Belediye Başkan adayının açıklanmasıyla birlikte derin bir oh çeken, AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı, haftalık rutin toplantılarını aksatmadan sürdürüyor. Geçtiğimiz gün oldukça hareketli bir gün geçiren İlçe Teşkilatı, önceki günkü toplantısında adaylığı açıklanan mevcut Belediye Başkanı ve 30 Mart’taki adayları Mehmet Ellibeş’i ağırladı. İlçe Başkanı Sedat Yücel ise İl Başkanı Mahmut Civelek ile birlikte Ankara’ya gittiği için toplantıya katılamazken, bu önemli toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Alp ile İl Yöneticisi Emine Yılmaz katıldı. Toplantıya Başkanlık yapan ilçe Başkan yardımcısı Samet Taşdelen, adaylığı netleşen Başkan Ellibeş’e 3. dönem başkanlığı için başarılar dileyerek, teşkilatlar olarak üzerlerine düşen her görevi fazlasıyla yerine getireceklerini söyledi. Başkan Ellibeş de Taşdelen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi:    

 

“BAŞARIMIZIN SIRRI  BİRLİK VE BERABERLİK”

“Bugün gerçekten çok gururluyum. Çok sevdiğim Gölcük’e 3. dönem başkan adayı olmam partim ve benim adıma oldukça sevinçli bir olay. Biz her geçen gün büyüyen büyük bir aileyiz. Ve bu ailenin bir ferdi olmak benim için büyük bir onur. Bizdeki birlik ve beraberlik inanın hiçbir partide yok. Bu anlamda, bugün açıklanan başkan adaylığımdan sonra, 30 Mart’a kadar yeni bir heyecan ve yeni coşkuyla çalışmalarımızı daha da hızlandırmamız lazım. 4 aday adaylı bir süreçte gerçekten seviyeli bir süreç geçirdik. Genel merkezimiz ortak bir iradeyle bu 4 isimden beni layık gördü. Ama ben diğer 3 arkadaşlarıma da huzurlarınız da partimi adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra omuzlarımızda ki yük daha da arttı. Zaten bir yük vardı, şimdi daha da arttı. Sizlerin desteği ve katkısıyla başarılı bir 10 yılı geride bıraktık”

 

“BİRLİKTE BAŞARDIK”

“Şimdi Allahın izniyle önümüzde bir 5 yıl daha var. Yeni süreçte omuzlarımızdaki yükü hep birlikte sırtlayacağız. Allah çok çok şükür her türlü yükü sırtlayacak metaryale sahibi. Başbakanımızın ve Büyükşehir Belediyesinin gücü ve katkısı her zaman arkamızda. Biz güçlü bir ekibiz ve bu güçlü ekibin üstesinden gelemeyeceği başaramayacağı hiçbir şey yok evelallah. Yeni dönemde eskisinden daha fazla çalışacağız. Sorunları ve bu sorunların çözümünü biliyoruz. İnşallah 30 Mart’ta halkımızdan alacağımız yetki ile devam eden projeleri tamamlayıp, yeni projelere başlayacağız. Bugüne kadar bir şey söyledim ve bu sözümüzü de tescillettik. Neydi bu sözümüz ‘Birlikte Başardık’ bundan sonra daha güzel bir Gölcük için her şeyi birlikte yapacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Bu konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817