BAŞKAN KOCAMAN’DA 65 YAŞ ÜSTÜNE YAKIN TAKİP

Çin’in Hubei eyaletine bağlı olan Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile gece gündüz çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Kocaman, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağını yakından takip ediyor.

HER KALEMDE HİZMET

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulmasından bu yana başarılı çalışmalara imza atan Alo Evlat Sağlık Kulübü, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı sonrasında hizmetlerini arttırdı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’ın yakından takip ettiği Alo Evlat Sağlık Kulübü, Kartepeli büyüklerin alış-veriş, maaş çekimleri, ilaç yazdırmaları, faturaların ödenmesine kadar bir çok kalemde hizmet veriyor.     

7/24 HİZMET VERİYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Devletimiz ve milletimiz ile birlikte koronavirüsü yeneceğiz. Kartepe Belediyesi olarak Alo Evlat Sağlık Kulübü ekibimizle birlikte ilçemiz genelinde 65 yaş üstü büyüklerimize 7/24 hizmet veriyoruz. Yaşayan çınarlarımızı bu salgından korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyüklerimizin ve taşıyıcı konumunda ki gençlerimizin de bizlere yardımcı olması ile bu süreç kısa sürede aşılacaktır. Siz yeter ki kritik süreçte evlerimizden çıkmayalım, biz sizin için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817