BAŞKAN KÖKEN," ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğretmenler günü dolayısıyla yayınlanan mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı yetiştiren insanlar olarak görüyor ve onlara büyük bir güven duyuyoruz. Çocukların toplum içinde yer aldıkları konumların ve kazandıkları davranışların ilk basamağını öğretmenlerinden aldıklarını anlatan Başkan Köken, çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesinde özveriyle çalışan emektar öğretmenlerimize minnet borcumuzu ödeyemeyiz dedi.

Türkiye’nin, öğretmenler sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ünal Köken, şunları ifade etti : Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir” ifadeleri kullandı.

 Ülkemizin tüm vilayetlerinde, şehir merkezlerinden en ücra mahallelere kadar, her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten dileklerimle tebrik ediyorum diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum , ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817