Başkan Köşker Köşk’e çıktı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Plevneliev onuruna Çankaya Köşkü’nde verilen davete, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün davetlisi olarak katıldı. Köşker twitter hesabından daveti, “Karşılıklı işbirliği konseylerinin görüştüğü davette yer almak kıvanç vesilesi” sözleriyle duyurdu

 

HEYETLERİN KATILIMI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşk’e çıktı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün davetlisi olarak Çankaya Köşkü’ne çıktı. Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ikili ve heyetler arası temaslarda bulunmak üzere önceki gün Başkent Ankara’daydı. İki ülke arasında var olan ticari ilişkilerin güçlenerek devam etmesinin amaçlandığı görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Köşk’te Bulgaristan Cumhurbaşkanı Plevneliev  onuruna yemek verildi.

KÖŞKER: KIVANÇ VESİLESİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün davetlisi olarak Köşk’e çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yemeğe katılımını kendi twitter hesabından, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün davetlisi olarak katıldığımız ve Bulgaristan Cumhurbaşkanı Plevneliev onuruna verilen davet sona erdi. Karşılıklı işbirliği konseylerinin görüştüğü davette yer almak kıvanç vesilesi’ sözleriyle duyurmuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817