Başkan Köşker Polis Haftası’nı kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın başarı dolu köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “168 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan, halkımızın can ve mal emniyetini korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet veren fedakar emniyet mensuplarının 168. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Başkan Köşker mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Görevini zaman, yer ayırımı olmaksızın her koşul ve ortamda fedakarlıkla yerine getiren polisimiz, suçlulara verdiği korku ve caydırıcılıkla vatandaşlarımızın en önemli güvencesidir. Türkiye, polisimizin fedakar çalışmalarıyla asayiş bakımından dünyanın en güvenli ülkelerinden biridir. Polisimizin fedakar çalışmaları, vatandaşlarımızı daha huzurlu ve güvenli kılmakta, şehirlerimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmektedir.

Ancak huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir toplumsal ortamın devamı için hepimiz çaba sarfetmeli, polisimize destek olmalıyız. Toplum olarak, suça zemin hazırlayan psikolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, çocuklarımıza ve gençlerimize şevkatle sahip çıkmalıyız. Bu vesileyle, Emniyet Teşkilatımızın 168. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817