Başkan öğretmenler gününü kutladı

YAVRULARIMIZA ŞEFKAT ELİ UZATIYORLAR

Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenler, yavrularımıza uzanan şefkatli bir el, kol-kanat geren merhametli bir yürek ve yollarını aydınlatan bir ışık kaynağıdırlar. Yalnızca yavrularımızın zihnini, kalbini aydınlatmakla kalmayıp emekleri, gayretleri, ilim ve irfanlarıyla milletimizin geleceğini de şekillendirirler. Engin mirasımızı, millî kültürümüzü asırlar sonrasına taşıyacak nesilleri inşa ederler. Yarının devlet adamları, bilim insanları, sanatçıları öğretmenlerimizin bereketli ellerinde yetişecektir. Bugün ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğrencilerine umut olan, ışık olan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

 

TÜM ÖĞRETMENLERE GÖNÜL DOLUSU SELAM

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben de bir öğretmenim. Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakârlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin verdiği mutluluk, hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğretmenin hasat mevsiminde gizlidir. Kendi bahçesinde yetişen ağaçların meyvelendiğini görmek, ışığına ışık, umuduna umut kattığı öğrencilerinin insanlara faydalı olduğunu görmektir onun ödülü. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz de aynen bir ana gibi, bir baba gibi kutsaldır. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimize gönül dolusu selâmlarımı sunuyorum. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimi hayırla yâd ediyor, ellerinden öpüyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Sahne Öğretmenlerin Programı galasına bütün öğretmenlerimizi bekliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817