Başkan, “Oy, sandığa teslim edilen iradedir”
 Kongre sürecini tamamlayarak milletvekilliği seçimlerine büyük bir ciddiyetle hazırlanan AK Parti kadroları, işi sıkı tutuyor. Saha ve ev çalışmalarına ağırlık veren teşkilatlar, gelinen süreçle alakalı bilgileri de parti kademeleriyle paylaşıyorlar. Kocaeli’de kadın kolları haricinde tüm ana kademe seçimlerini tamamlayan AK Parti’de, Gebze Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Buket Tatoğlu ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin son 12 yılda nereden nereye geldiğini vatandaşımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Oy sadece bir sandığa atılan kağıt parçası değildir. O bir iradenin sandığa teslimi, emanetidir. Buna sahip çıkmak hepimizin birinci dereceden görevidir” dedi.

 

HERKESİN OYU AYNI DEĞERDEDİR

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, “ Herkesin oyu aynı değerdir. Genç bir kızımızla, üniversitede ki profesörümüzün kullandığı oyun kıymeti açısından bir farklılık yoktur. Halkımızın her kesimine eşit mesafede olmak bizim siyasi anlayışımızdır. Amacımızın ülkemiz insanın yaşam seviyesini daha yukarılara çekmektir. Şunu unutmamalısınız ki partimizin en önemli güçlerinden bir tanesi kadın kollarımızdır. Sizlerin eksikliğini düşünemeyiz. Kadının eli siyasete değdiği anda orada daha verimli bir çalışma ortaya çıkıyor” diye konuştu.

 

ÇOCUĞUMUZUN HAYATINDA BOŞLUK KALMASIN

Yeni Türkiye’de gelecek neslin çok iyi eğitimli ve donanımlı olması gereğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Aile yaşamımızda çocuğa boşluk bırakmadan yetiştirmeliyiz. Doğru arkadaşlıklar, faydalı alışkanlıkların yanı sıra eğitimlerine iyi bir yönlendirmeyle süreci yönetmeliyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatında boşluk kalmasın. Bunu yaparken ahlaki değerlere sahip, toplumun değer yargılarını bilen bir neslin oluşması için daha çok dikkatli olmalıyız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817