Başkan Pehlivan İlimtepe İş Merkezi Projesini Tanıttı

İlimtepe Mahallesinde yatsı namazı sonrası cami cemaatiyle bir süre sohbet eden Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan daha sonra İlimtepe Mahalle Muhtarlığına geçti.Başkan yardımcısı Mehmet Şendoğanve  İlimtepe mahalle muhtarı Kazım Elmas’ında hazır bulunduğu vatandaşlarla yapılan toplantıda Başkan Pehlivan İlimtepe Mahallesine yapılacak olan iş merkezinin tanıtımını yaparak  orada bulunanlardan görüşlerini aldı.İş merkezini özel girişimcilere yaptırmak için uğraştıklarını ve bu sebepten geç kaldıklarını belirten Başkan Pehlivan “Geç kaldığımız bir proje. Buradaki arsayı bu iş merkezini yapacak bir yatırımcıya verip, belediyeye yük olmadan yaptırmak istedik. Fakat görüşmelerimizde beklediğimiz gibi bir proje elimize gelmedi. İlimtepe halkını bu konuda daha fazla mağdur etmeden artık bu projeyi Körfez Belediyesi olarak kendi imkanlarımız ile yapacağız.” dedi.

İlimtepe’ye Mutlaka Bir Cazibe Katacaktır

İş Merkezi'nin hazırlanan proje doğrultusunda çok kısa zamanda tamamlanmasının planlandığını belirten Başkan Pehlivan “Modern bir mimari ile İlimtepemize kazandırmayı amaçladığımıziş merkeziniihale kapsamında kısa bir zamandatamamlayacağız. Bu yapı aynı zamanda içerdiği çok amaçlı salonu, sağlık merkezi, muhtarlık ofisi ile birlikte sadece iş merkezi olarak değil sosyal etkinliklere ve çalışmalara da hizmet vererek her kesimden insanımıza hitap edecek bir cazibe merkezi haline gelecek" diye konuştu. Toki  Emlak Konut Genel Müdürünü, İlimtepe Mahallesine getirerek bu bölgeyi gezdirdiğini söyleyen Başkan Pehlivan İlimtepe’ye TOKİ nin yatırım yapması için girişimleri olduğunu ifade etti.Körfez’de yaptığı yatırımları da kısaca anlatan Başkan Pehlivan “İlimtepe’ye istediğimiz ölçüde yatırım yapamadık. Ama bunu telafi edeceğiz. 2014 yılında İlimtepe Mahallesine pozitif bir ayrımcılık yapacağım” dedi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817