Başkan Pehlivan Köy Muhtarları İle Bir araya Geldi

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ilçenin halen köy statüsünde olan ve yeni Büyükşehir Belediye kanunu ile mahalle statüsüne geçecek olan köylerin muhtarları ile belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay’ın da katıldığı toplantıda köylerin sorunları değerlendirildi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçeye bağlı on altı köy muhtarları ile toplantı yaptı.On üç muhtarın katıldığı toplantıyaKörfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, ISU Körfez Şube Müdürü Erdal Gültekin,Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şendoğan, SelattinKabadayıoğlu ve teknik personel katıldı. Toplantıda ilk olarak muhtarlara asfaltlanacak yollar ile ilgili bilgi verildi. Daha sonra tüm muhtarlara sırasıyla söz verilerek talepleri dinlendi.

Köylerdeki Sorunlar Masaya Yatırıldı

Köy muhtarları da köylerin hizmet eksiklikleri ve şikayetlere ilişkin sorunlarını dile getirdiler. Özellikle taş ocaklarından giden araçların tonajlarından dolayı yeni yapılan yolların bozulduğunu belirten muhtarlar bu konunun çözülmesini istediler. Toplantıda Kalburcu Köyündeki su sorunu da gündeme geldi. Şu anda tankerlerle köye sürekli su taşındığını, sıkıntının giderildiğini belirten ISU Körfez Şube Müdürü Erdal Gültekin önümüzdeki günlerde de Elmacık’ta bulunan deponun büyütüleceğini söyledi.

Bugüne kadar yirmi mahallemize yaptığımız hizmetleri, on altı köyümüze de taşıyacağız diyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, büyükşehir belediyemiz köylerdeciddi çalışmalar yaptığını söyledi. Başkan Pehlivan muhtarların isteklerini sırasıyla yerine getireceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817