Başkan, Rize’de temaslarda bulundu

RİZE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, üç gün süren Rize ziyaretinde bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Rize Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, belediye başkanı Halil Bakırcı, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ettiği Rize Belediye Başkanı Bakırcı’ya işlemeli vazo ile İzmit’in pişmaniyesinden hediye etti.

 

ŞEHİR MERKEZİNDE İNCELEME

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bakırcı, başkanlık makamında belediye yöneticileri ve meclis üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduktan sonra kentte incelemeye çıktı. Bakırcı, kentin merkezini dolaştıkları Başkan Karaosmanoğlu’na yapılan çalışmaları yerinde gösterdi. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bakırcı, şehir merkezinde esnafı da ziyaret etti.

 

AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Rize Valisi Nurullah Çakır’a konuk oldu. Vali Çakır tarafından samimi bir atmosferde misafir edilen Başkan Karaosmanoğlu, kendisine Türk kahvesi takımı ve pişmaniye hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu, Rize’deki temasları çerçevesinde AK Parti Rize İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. İl başkanı Hikmet Ayar ve partililer tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, Rize’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

PARTİLİLERDEN YOĞUN İLGİ

İl başkanı Ayar ile partililere çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde hayata geçirilen projeler, İzmit Körfezi’nin temizlenmesi, sahil düzenlemeleri gibi çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu’nun Rize’yi önceki ziyaretinde Siyaset Akademisi’nde verdiği dersten çok faydalandıklarını söyleyen partililer de, Kocaeli’ndeki başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi.

 

GÜNEYSU İLÇESİNİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Rize’deki programı dahilinde Güneysu’ya geçti. Başkan Karaosmanoğlu burada Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ile Gebzeli olan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’i ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Minder ve Kaymakam Çiçek tarafından sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ilçede incelemelerde bulundu.

ÇAY TV’YE KONUK OLDU

Ziyaret ettiği el işlemeleri atölyesinde Başkan Karaosmanoğlu’na üzerinde ismi yazılı Rize bezinden kaşkol ile işlemeli bakır tabak hediye edildi. Başkan Karaosmanoğlu ile eşi Behiye Karaosmanoğlu, Güneysu’daki akrabalarını da ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Rize’den yayın yapan ve geniş bir izlenme alanı bulunan Çay Tv’deki Perspektif programında da konuk oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817