Başkan Söğüt: “STK'larımız  Bizim İçin Çok Önemli”

Dün gerçekleşen ziyarete Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili, Ensar Vakfı Kurucularından Feyzullah Kıyıklık, Ensar Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç ve genel merkez yöneticileri ile Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Ensar Vakfının hem ilçemizde hemde ülke genelinde gerçekleştirdiği önemli çalışmalar ve hizmetler de konuşuldu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Körfez Belediyesi olarak hayatın her alanında ayrım yapmadan hizmet yürüttüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Sosyal belediyecilik bizim olmazsa olmazımız. Bu konuda 7’den 70’e bir hizmet anlayışımız var. Hoş geldin Bebek projemiz ile her doğan bebeğe, bilgi ve yaşam evlerimiz ile gençlerimize, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize yönelik projeler üretiyoruz ve onların her zaman yanında oluyoruz” dedi.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe Feyzullah Kıyıklık'a çiçek takdim etti. 

SEVGİ VE SEVDA İŞİ

“STK’larımız bizim için önemli” diyen Başkan Söğüt, “Vakıf, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarında yapılan hizmetler gönül işidir; sevgi, sevda işidir. Bizler de bunu bildiğimizden her türlü desteğimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra Ensar Vakfı Kurucularından Feyzullah Kıyıklık ve Ensar Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç’a plaket takdim etti.

Ensar Vakfı Körfez Şube yönetimide ziyarette hazır bulundu. 

Ziyarette Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve Başkan Yardımcısı Burhan Yarar'da çiçek takdiminde bulundu. Kalabalık heyet daha sonra Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ensar Vakfı Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç Körfez Kaymakamı Osman Bilgin'e

Ensar Yayınlarından hediye etti. 

Heyet daha sonra tekrar AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına seçilen Ramazan Tuna ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Ramazan Tuna'ya

Çiçek takdim ederek başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817