Başkan Söğüt'ten Davet Var

Körfez Belediyesi tarafından 47. Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Taşköprü Güreşleri tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz başta olmak üzerde, İsmail Balaban, Orhan Okullu, Serhat Gökmen, Recep Kara ve Fatih Atlı gibi isimlerin katılacağı güreşler yarın gerçekleşecek.

BÜYÜK ŞÖLEN VAR

Sevindikli Köyü’ndeki Taşköprü Er Meydanı tarihi günlerinden birini yaşayacak. Öte yandan güreşlerin yapılacağı alan gelin gibi süslendi. Özellikle Spor Müdürü Ali Osman Baş ve Basın yayın ve halkla ilişkiler birimi başlarında müdür Bülent Gülal olmak üzere tüm gün boyunca stadı adeta gelin gibi süslediler.

Aynı zamanda Tarım Fuarı’nın da başladığı Sevindikli’de yarın tam anlamıyla bir şölen düzenlenecek. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de programın sorunsuz geçmesi için gün içinde uğrayarak detayla bizzat ilgilendi.

SON İNCELEMEYİ BAŞKAN SÖĞÜT YAPTI

Yarın 09.30’da başlayacak olan güreşler öncesinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, er meydanında incelemelerde bulundu.

Başkan yardımcılarından Osman Yurt ve Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin ve birim müdürleri ile alanda inceleme yapan Söğüt, son durum hakkında bilgilendirmelerde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817