Başkan Söğüt’ten Seri Ziyaretler

Başkan Söğüt, ilk olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Söğüt, yapılan yerel çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu, projelerle ilgili desteği dolayısıyla teşekkür etti.

AKMENŞEN’LE BULUŞTU

Vali Yavuz da ziyareti dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti. Ardından Fehmi Rasim Çelik’in bakanlık nezdindeki farklı bir göreve atanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ömer Akmanşen ile bir araya gelen Söğüt, kendisine görevinde başarılar diledi. Akmanşen de ziyaret dolayısıyla Söğüt’e teşekkür etti. Buluşmada il milli eğitim müdür yardımcıları da hazır bulundu.

MAÇI DA İZLEDİ

Ziyaretlerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisine katılan Söğüt, ardından Kocaelispor’un sahasında oynadığı ve 3-1 kazandığı Balıkesirspor maçını da Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile birlikte izledi. Öte yandan maçı izleyenler arasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817