Başkan Söğüt’ten Yeni Kaymakama Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, son kararname ile Körfez’e atanan Kaymakam Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Körfez ile ilgili olarak Kaymakam Kalkar’a bilgiler veren Başkan Şener Söğüt, “Her ne kadar sanayi ile özdeşleşmiş bir kent olsak da; tarihi ve doğal güzellikleri çok fazla olan bir ilçeyiz.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Bugüne kadar görev yapan kaymakamlarımız da kentimizin gelişmesinde ve önemli katkıları oldu. Sizinle birlikte e Körfez’e önemli katkılar sağlayacak, güzel eserler bırakacak ve başarılı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İlçemize hoş geldiniz” dedi.

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kaklar, “Yeni görev yerimiz Körfezdeyiz. El ele vererek Körfez ilçemize hizmet edeceğiz. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza bende gönülden inanıyorum. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817