“Başkan Tuna;  ‘’Ülkemizin Geleceği Gençlerimizdir”

Daha önce kendileri gibi gençlik kollarından yetişerek farklı görevlerde bulunan ve son olarak 31 Mart seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt ile makamında bir araya gelen gençler, bu kez ilçe teşkilatına gitti.

ÖZVERİLİ ÇALIŞIYORSUNUZ

Parti binasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile bir araya gelen il gençlik kolları Mehmet Ceran, Ozan Denli, Burak Bulut, Eda Yıldız ve önceki dönem yöneticilerden Mete Malik ziyarette hazır bulundu. Buluşmada gençlere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Gençlerimiz partimizin geleceğidir. Biz yaklaşık 20 yıldır kadın ve gençlik kollarımızın özverili çalışmaları ile iktidarımızı koruyoruz” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ SİZİN

İÇİN EN GÜZEL ÖRNEK”

Gençleri her zaman destekleyeceklerini ifade eden İlçe Başkanı Tuna, “Teşkilatımızın, partimizin, kentimizin ve ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sizin en büyük şansınız ideallerine sıkı sıkıya bağlı olduğunuz, gözünüzün önündeki en büyük örnek ise Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun örnekliğinde hepiniz kentimizi ve ülkemizi geleceğe hazırlayacaksınız. Biz teşkilat olarak her zaman arkanızdayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817