BAŞKAN ÜZÜLMEZ, ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ
 Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Gününü, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tüm annelerin gününü kendi annesi nezdinde kutladı. Kartepe Şefkatiye Mahallesi’nde oturan 95 yaşındaki annesi Hatice Üzülmez’e çiçek verip elini öpen Başkan Üzülmez, “Bu anlamlı günde bizleri yetiştiren ve hayata hazırlayan en değerli varlıklarımız olan annelerimizin gününü canı gönülden kutlarım. Annelerimiz, sevginin, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin ve annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

 

Başkan Üzülmez, “Allah onları başımızdan eksik etmesin sevgi ve şefkatleri hep yanımızda olsun” diyerek annesinin hayır duasını alıp çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817