Başkan Yavuz: Gerçek Dernek Faaliyetleri Yapacağız

Kısa bir süre önce kurulan ve yönetiminde Yarımcanın gençlerinin yer aldığı Yarımcalılar Derneği başkanı Atakan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

Yaptıkları dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Başkan Yavuz “Dernek olarak tamamen hizmet amaçlı kurulduk. Pandemi döneminde ilçemizi çok iyi bilmemizin de etkisiyle 65 yaş üstü ve kronik  hastalıkları olan ihtiyaç sahiplerine ulaştık ve yardımcı olduk. Bu aşamada gelen ihtiyaç taleplerin tümü derneğimiz tarafından  karşılandı. Ayrıca Ramazan ayında da 200 aileye koli, 180 aileye de nakli yardım ulaştırma fırsatı bulduk. Ayrıca Kurban Bayramında da 90 ailelik hisse bağışı aldık. Bunlar üyelerimizden gelen bağışlarla oldu. Ve sayıyı daha da artıracağız. Kesilen etleri kiraladığımız soğuk hava deposunda tutarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Önümüzdeki günlerde ilçemizde belirlediğimiz üniversite öğrencilerimize de aylık sabit burslar vereceğiz” ,dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817