BAYAN YAVUZ, HANELERİN KAPILARINI ÇALMAYA DEVAM EDİYOR

Bayan Yavuz,  bugün İzmit İlçemizdeki engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 11 aileyi hanelerinde ziyaret etti.

Bayan Yavuz, ilk olarak hanelerinde engelli bireyleri olan aileleri ziyaret etti. Ziyaretlerinde engelli bireyleri ile hayat telaşesine düşmüş ailelerin sıkıntılarını, taleplerini dinleyerek hem hal olan Bayan Yavuz, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını da ileterek: “Her daim yanınızdayız. Sıkıntılarınızı biliyor ve görüyoruz. Allah sizlere güç, kuvvet versin. Bu süreçte devlet olarak her daim kapımız sizlere açık, bunu unutmayın.” dedi.

Vali Yavuz’un selamlarını alan, mutlu olan aileler: “Bayramlarda, zor ve sıkıntılı günlerimizde hep yanımızda oldunuz. Buralara kadar gelip kapımızı çaldınız. Ayaklarınıza sağlık. Allah hepinizden razı olsun.” diyerek, Bayan Yavuz’u uğurladılar.

Daha sonra öksüz, yetim ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan aileleri de ziyaret eden Bayan Yavuz, sıkıntıları yerinde gözlemledi. Ailelerimizin sıkıntıları dinleyen, ihtiyaçlar doğrultusunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirten Bayan Yavuz, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını da ileterek diğer aile ziyaretlerine geçtiler.

Bayan Yavuz, ziyaretlerinin son durağını ise yaşlı ailesine yaptı. Yaşlılarımızla bir süre sohbet ederek hayır dualarını alan Bayan Yavuz, sıkıntılarını dinleyerek giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, İzmit ilçemizdeki 11 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve eşi bu güne kadar ilimizde 878 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817