BAYBURTLULARDA SAVAŞ KAYA YENİDEN SEÇİLDİ
 Körfez Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi no 171 Üzerinde  Kendi Mülkiyeti olan Yeni Adresine Taşınan Körfez Bayburtlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin 200 üyesi bulunuyor.

Dernek binasında yapılan Genel Kurul’a, Savaş Kaya tek listeyle girdi ve seçildi. Emlakçılık yapan mevcut Dernek Başkanı Savaş Kaya’nın yeniden seçildiği kongrede, Divan Başkanlığı’nı Körfez Belediye Meclis Üyesi ve Yarpaş Müdürü Murat Yazar yaptı.

Genel Kurul’un ardında konuşma  yapan Savaş Kaya, kısa zamanda derneği kendi mülküne kavuşturduklarını, bu nedenle kendilerine destek verenlere ve dernek üyelerine teşekkür etti. Kaya, bundan sonra derneğin çeşitli faaliyetlerini bu binada yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yenilenen liste şöyle

Başkan Şavaş Kaya, Savaş Saka, Muhammet Batmaz, Salim Akbal, Turan Kılıç, Durmuş Çakır, Kadir Sargut.

Denetim

Murat Yazar, Temel Tosun, Salih Başak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817