BBP 10 KASIMDA MEVLİT OKUTACAK

Büyük Birlik Partisi İl yöneticiler ininde  yer aldığı heyet geçtiğimiz akşam Sivaslılar derneğine ziyarette bulundu .Sivaslılar dernek başkanı İbrahim Kabasakal,  yardımcı Nevzat Kaleli , muhasip Mustafa Yıldız yönetim kurulu üyeleri Semra Ayçiçek Ayten Dilli oğlu kadın kolu başkanı Zekiye Yıldızın ev sahipliğinde gerçeklesen ziyaret samimi bir ortamda devam etti.

Sivaslılar dernek başkanı İbrahim Kabasakalın yaptığı açılış konuşmasında demokrasinin gereği siyasi partilerin çalışmalarına dikkat çekti. BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ a çalışmalarında başarılar diledi.

BBP HEYETİ SİVASLILARA KALABALIK GİTTİ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Serhat Duyar ve İl yöneticileri İsmet Yıldırım ,Şenol Karam us,  Alperen Oruç ,ve Kadın Kolları üyeleri Elif Özdemir ,Cemile Özdemir  heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette Sivaslı olan  rahmetli BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da anıldı.10 Kasım cumartesi günü yatsı namazından sonra Fevziye camiinde gerçekleşecek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları adına okutulacak mevlit için davette bulundu.   İl başkanı Duyar ziyarette gösterilen sıcak ev sahipliğine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817