BBP İZMİT İLÇE YÖNETİMİ EV ZİYARETİNDE


BBP İzmit İlçe Yönetimi; ev ziyaretlerine başladı. Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Sinan Karacan’ın evine konuk olan yönetim ilk ev ziyaretini gerçekleştirmiş oldu.

Kocaeli BBP İl Başkanı Serhat DUYAR ve İl Başkan Yardımcısı Şenol KARAMUS’un  iştirak ettiği ziyarete, BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet DEMİR, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur MUTLU, İzmit İlçe Yöneticileri Semih SEVİŞ ve Mustafa ÜSTÜN katıldı.

Ev sahibi KARACAN AİLESİ’nden ise Sinan KARACAN, Mustafa KARACAN, Selahattin KARACAN, Beyzanur KARACAN misafirleri karşıladı.

Mahallelerde hızlı teşkilatlanıyoruz
Sinan KARACAN’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet DEMİR söz alarak, öncelikle; kendilerini güleryüzle karşılayan ev sahiplerine teşekkür etti.  İzmitte bulunan 52 mahalle ve 50 köyde mahalle temsilciliklerinde teşkilat çalışmalarına başladıklarını, önümüzdeki hafta yapılacak olan yetki belgesi töreni ile ilk yetki belgesini vereceklerini belirtti.
İzmit İlçe Başkanı Mehmet DEMİR “Bu ziyaretler sayesinde vatandaşlarımızı daha yakından tanımak ve Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı bu manevi mirası anlatmak fırsatını buluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette Muhsin YAZICIOĞLU anıldı
Daha sonra BBP İl Başkanı Serhat DUYAR söz alarak; Kocaeli’deki teşkilatlanmanın hızla devam ettiğini, bu çalışmaların yanında hem İl Yönetimi hem de İlçe Yönetimi olarak ev ziyaretlerine hız vereceklerini söyledi.
Karşılıklı sohbetlerle geçen ziyarette ayrıca; BBP kurucusu ve lideri şehit Muhsin YAZICIOĞLU’nun hayatından ve konuşmalarından bölümlerin yer aldığı video izlendi. Ülke ve dünya gündemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

BBP İl Başkanı Serhat DUYAR, iktidar partisi tarafından teröre gösterilen müsamahanın millette derin izler bıraktığı ve milleti derinden üzdüğünü bir kez daha vurguladı.

Selahattin KARACAN ve Beyzanur KARACAN’ın hazırladığı ikramlarla misafirler duygulu anlar yaşadılar.
Ev sahibi Sinan KARACAN, Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU’nu anma fırsatı buldukları için mutlu olduğunu belirterek ziyaret için misafirlerine teşekkür etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817