Bebeğin babası cani anneden şikayetçi oldu
 Anne Doğanay, eve döndüğünde adını Berk koyduğu bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşmış, öldüğünü anlamamıştı. Genç kadının bebeği hastaneye götürmesiyle olay ortaya çıkmıştı. Evlilik dışı doğan bebeğin babasının Adana’da görevli polis memuru T.A. olduğu ortaya çıkmıştı. Gölcük'te meydana gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan olay, herkesin kanını dondurmuştu.

Bebeğini ölümüne sebep olan Seçil Müge Doğanay’ın yargılanmasına Kocaeli 1.Ağır ceza mahkemesinde devam edildi. Cumhuriyet savıcısının2 5 yıl hapis cezası istediği Seçil Müge Doğanay’ın ölümüne sebep olduğu bebeğinin bebeğin babası olan polis memuru T.A.’nın avukatı Yunus Ercan, duruşmaya müdahil olarak katıldı ve tutuklu sanık Doğanay’dan şikayetçi oldu. Davada dinlenen iki tanığına ardından duruşma 10 Haziran’a ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817