“Bedelini En Ağır Şekilde Ödeyecekler”

Başkan Söğüt, “Hepimizin gözü yaşlı, acımız çok büyük” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerle ilgili taziye mesajı yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Mübarek bir gecede İdlib'deki hain saldırı sebebiyle gelen acı haberler yüreğimizi yakmıştır. Milletimizin başı sağolsun. Tarihe savaş suçlusu olarak geçecek terör devletinin başı Esed, saldırıların sorumlusudur.

ULUSLARARASI DÜZENE SALDIRIDIR

Gerek rejimle ilişkileri, gerekse Astana sürecinin bir tarafı olması hasebiyle RF rejimi önleme sorumluluğunu yerine getirmemiştir. Türkiye her türlü faaliyetinde uluslararası hukukun gereğini yerine getirmekte ve uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan haklarını sonuna kadar kullanacaktır. Suriye'de yaşananların sadece tek bir ülke ile alakalı değil, tüm dünya ile ilgilidir. Bu saldırıların uluslararası düzene de bir tehdit olduğu gerçeği gözardı edilmemelidir.

DEMOGRAFİK TEMİZLİK YAPIYORLAR

 İdlib düşerse milyonlarca Suriyeli mülteci, Türkiye’ye ve Avrupa’ya kaçmaya çalışacak.  Esed rejimi, uluslararası toplumun kayıtsızlığından faydalanarak, bölgede demografik temizlik yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu kalleş saldırının hesabını en ağır şekilde sormakta ve gereğini yapmaktadır. Bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817