BELDE GARAJI İHALESİ İPTAL!
 Körfez Belediyesi’nin bir ay önce yaptığı ihalede 145 bin TL bedelle Lokman Atak'a verilen Belde Garajı'nın ihalesi iptal oldu. Alınan bilgiye göre; İhale rakamının yüksek oluşu ve Belde Garajı'nın bu kadar kazanç getirmeyeceğinin anlaşılmasından sonra ihale belediye başkanı ve ihaleyi alan firma tarafından karşılıklı iptal edildi. Bilindiği üzere 32 dönüm alan üzerinde bulunan Körfez Tütünçiftlik'teki Belde Garajı’nın 3+3 olmak üzere toplam 6 yıllığına kiralanması için açılan ihale geçtiğimiz ay gerçekleştirilmişti. İhaleyi kazanan Lokman Atak, Belde Garajı için belediyeye aylık 145 bin TL+ KDV ödeyecekti.

 

ŞOFÖRLER ODASI TALİP

Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, oda olarak garajı işletmeye talip olduklarını ve belediyenin ihaleye çıkartmadan burayı kendilerine vermeleri halinde en iyi şekilde işleteceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817