Bez bebeklerle çocukları okutuyorlar

Başarılı ancak maddi durumu yetersiz öğrencilerin eğitim yaşamlarına bir nebze olsun katkı sunmak gayesiyle 1 buçuk yıl önce çalışmalarına başlayan Derince Okutan Anneler Derneği, çeşitli projeler üretmeye devam ediyor. Başkanlığını Nihal Alemdar’ın yaptığı Derince Okutan Anneler Derneği’nde dernek üyeleri arasında bulunan Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Hamiyet Kağıtlı’nın deprem yıllarında öğrendiği sosyal proje, yeniden hayata geçirildi. Giyim sektöründeki bazı esnafın da destek verdiği projede pedagojik açıdan da uygun, güvenli ve tamamıyla organik malzemeden bez bebekler dikiliyor.

 

Katkı bekliyorlar

Çeşit çeşit, renk renk yüzlerce bez bebek diken ve her gün Denizciler Caddesi No: 155 adresindeki dernek lokalinde çalışmalarını sürdüren Okutan Anneler, maddi durumu yetersiz öğrencilere katkı sunmak isteyen herkesi kampanyalarına katılmaya davet ediyor. Dernek Başkanı Nihal Alemdar; hem, yapılan ürünleri satın alarak hem de benzer el işleri yaparak iki şekilde de katkı sunulabileceğini ifade ederek, özellikle bayanları lokallerine davet ediyor. Alemdar, kampanya ve dernek hakkında bilgi almak isteyenlerin hafta içi saat 10:00-17:00 arasında 0 262 239 66 90 numaralı telefonu arayabileceklerini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817