Bilgievlerinden fetih kutlaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet Bilgievleri özel günler için programlar düzenleyerek öğrencilerini bilinçlendirmeye devam ediyor. Dilovası’nda faaliyet gösteren Sezai Karakoç Bilgievi, öğrencileri ile birlikte İstanbul’un Fethi’nin 560. yılı dolayısıyla fetih programı düzenledi. Bilgievinin bahçesinde düzenlenen “Dualarla Fetih” programına Dilovası İlçe Müftüsü M. Resul Haksöyler, Bilgievi Yöneticileri ve eğitmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

DUALARLA FETİH

Bilgievi öğrencilerinin organize ettiği program İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Dualarla Fetih programında Sezai Karakoç Bilgievi yöneticisi, okuduğu Kur’an tilavetiyle yer aldı. Öğrenciler okudukları ilahiler ve şiirlerle İstanbul’un fethini kutlandı. Sezai Karakoç Bilgievi korosunun hazırlamış oldukları oratoryo gösterisi ise programa renk kattı.

ECDADIMIZI UNUTMAYALIM

Bilgievlerinin çalışmalarını takdir eden Dilovası İlçe Müftüsü M. Resul Haksöyler yaptığı konuşmasında, “Programı izlerken çok duygulandım. Bu tür çalışmalar çok önemli. Çünkü ecdadımızın bizim için yaptıklarını unutmamız gerekiyor. Bu programların çok faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

PROGRAM DUALARLA SONA ERDİ

Öğrencilerin sergilediği çalışmalardan sonra, programda görev alan öğrencilere teşekkür belgeleri verilerek, ilçe müftüsünün yaptığı dualar ile program sona erdi. ‘Dualarla Fetih’ programına katılan veli ve öğrenciler, programdan memnun kaldıklarını söyleyerek, program vesilesi ile Sezai Karakoç Bilgievi ailesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817