BİNLERCE KÖRFEZLİ TEK YÜREK OLDU
 BİNLERCE KÖRFEZLİ TEK YÜREK OLDU

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminin ardından, aziz Türk Milleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrışımından sonra meydanları bir dakika olsun boş bırakmadı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Körfezde ’de Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde, vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmayı sürdürüyor. Genç, yaşlı, çocuk,  herkes tek yürek olarak, kalplerindeki iman ve vatan sevgisi ile demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıyor. Programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Geçmiş Dönem AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Yönetimi, Körfez Belediyesi Birim Müdürleri, Başkan Yardımcıları katılım sağlayarak,  Körfezli vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Selam Olsun Bu Şanlı Duruşumuza Vesile Olan
Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a

Necip Fazıl Kısakürek’in, ‘Mehmedim sevinin başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!  Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.’ dizeleri ile konuşmalarına başlayan İsmail Baran, “ Kentimizin değerli ilçe başkanları, Körfez Ticaret Odası Başkanım, protokolümüzün değerli mensupları, değerli muhtarlarım, hanımefendiler, beyefendiler, gençler, hepinizi saygı, sevgi muhabbet ile selamlıyorum. Demokrasi Şölenimize hepiniz hoş geldiniz, sefa geldiniz. “Vatan sevgisi imandandır”  diyen bir Peygamberin Ümmetiyiz. Onun için sizin bu duyarlılığınız. Çünkü benim imanlı halkım, imanlı Körfez halkım, darbe girişimi olunca hemen Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle şanlı ay yıldızlı bayrağımızı alıp meydanlara döküldü. Selam olsun bu şanlı duruşumuza vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a. Selam olsun dik duran Başbakanımız Binali Yıldırım’a. Darbe girişimine kalkışan FETÖ terör örgütüne bağlı zalimlere bu millet fırsat vermedi, vermeyecek inşallah. Bu aziz millet demokrasiye sahip çıkarak, bütün dünyaya örnek oldu. Allah sayımızı, gayretimizi arttırsın inşallah. “ dedi.

Protokol’den Birlik Beraberlik Mesajı
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmalarının ardından, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem şu ifadelere değindi, “  Demokrasi nöbetine yılmadan, yorulmadan devam eden bu şanlı milletimize, Körfezli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Geceniz hayırlı, nöbetiniz mübarek olsun “ dedi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in konuşmasının akabinde, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’de konu ile ilgili, “ Darbeyi püskürten aziz milletimize, siz değerli Körfezli vatandaşlarımıza selam olsun. Onurlu ve dik duruşunuzdan dolayı her birinizi teb rik eder, teşekkürlerimi sunarım ” Dedi.

Siyasi Parti Temsilcilerinden Demokrasi Mesajları

Körfez’in siyasi parti temsilcileri FETÖ terör örgütünün darbe girişimini kınamak üzere Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partili vatandaşlar ve Saadet Partili vatandaşların yanı sıra SP ilçe yöneticileri Milli İradeye ve Demokrasiye sahip çıkmak adına Körfezlilerle omuz omuza nöbet tuttu. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Çoşkun, “Bir milletin asıl gücü topu tüfeği tankı değil, İnançlı ve imanlı gençliğidir.” dedi. Çoşkun, “Ülkemizin üzerinde günlerdir kara bulutlar dolanıyor. Ama bu olay ülkemizin daha güçlendiğini ve birliğinin beraberliğinin artmasına vesile oldu. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Darbenin her türlüsüne karşıyız ve hükümetimizin yanındayız.” Şeklinde konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817