BİZ HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ FETHEDİYORUZ
Demokrat Parti İl Başkanı Levent Yağız Körfez'de İttifak falan yok, Her yerde aday çıkaracağız derken Körfez siyasetinin renkli ismi Fevzi Canbaz kendi kendine gelin güvey olmaya devam ediyor. Basında çıkan ittifak haberlerine bir yorum getiren Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, D.P. Sadece tabelası var. dedi. 


OLSA OLSA C.H.P. +CANBAZ İTTİFAKI OLUR

İlçedeki CHP ve DP'nin seçim ittifakını da değerlendiren Engin Koyun, bunun sonuç vermeyeceğini iddia ederek, ‘'DP'nin yalnızca tabelası var, bu ortaklık Fevzi Canbaz ve CHP birleşmesi olur. Olmayan bir DP'nin CHP çatısı altında seçime girmesi bizim için önemli değil. Bu HAS Parti'nin her hangi bir ilçe başkanının çıkıp konuşması gibidir. Olmayan bir partinin desteği de olamaz şeklinde konuştu.

USULÜNE UYGUN ve İYİ BİR FİYATA SATIŞ YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde kamuoyunu meşgul eden Körfez'deki 7 dönüm bir arsanın satılması ile ilgili  de görüş beyan eden İlçe Başkanı Engin Koyun''

 Belediyenin yaptığı bir arsa satışını büyütmeye çalışıyorlar. Gerekli incelemeyi yaptık, arsa satışı usulüne uygun ve belediyeye muhammen bedelin üzerinde kazanç sağlayacak şekilde yapılmıştır. Bu satışta bir birine kırılan arkadaşlarla da konuşup değerlendirme yaptık, sıkıntı kalmadı'' diye konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817