BİZİM MUHATABIMIZ BULUT DEĞİL
 CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım parti binasında gerçekleştirilen toplantıda belediye meclis üyeliği adaylığı için ön seçimin 12 ya da 22 Aralık'ta gerçekleştirileceğinin altını çizdi. Yıldırım şöyle konuştu: "Yerel yönetimlerle ilgili önümüzü görerek hareket etmek istiyoruz. Halkın nabzını ölçerek ihtiyaçlara göre hareket etmek istiyoruz . İzmit'in kurtuluş tarihini 30 Mart 2014 olarak değerlendiriyoruz."

"İzmit'te 1 ay önce yapılan ankette vatandaşın depremle ilgili bilgilendirilmediği gerçeği ortaya çıkmıştır. Diğer sorun ulaşım ve trafik sorunu yaşayanların yüzde 72'si ulaşım sorunu olduğunu söylüyor. Bir diğer sorun ise  planlama sorunu halkın yüzde 65'ini ilgilendiriyor. Vatandaş AKP nin bu sorunu çözmediği hakkında düşünüyor?"

"2008 yıılına kadar yapılan planların orada kaldığı, yeniden yapılması ve geliştirilmesi kabusunda da geride kalındı. Vatandaş genel bir imar planının yapılmasını arzu ediyor. CHP'den çözüm bekleniyor. Bizde bunlarla ilgili kentin kuzeyi ve doğusuyla ilgili mevcut planları yeniden gözden geçirilmesi ile ilgili çalışıyoruz. Resmi seçim döneminde düşüncelerimizi ve projelerimizi kamuoyuna aktaracağız. İktidar partisinin zulmünden ve baskısından 30 Mart'ta kurtulacak."

"Belli noktalarda seçim merkezleri açacağız. Bazı yerlerde hazır Akmeşe'de irtibat bürosu açacağız. 1 Aralık itibariyle parti çalışmalarına devam edeceğiz. Kuruçeşme, Tepeköy, Alikahya, Malte, Gündoğdu, Ayazma' da seçim büroları açılacak. Fatih Mahallesi, Zabıtan Mahallesi ve Gültepe Mahallesi'nin ortaklaşa kullandığı seçim büromuz olacak.Tüysüzler Mahallesi, Orhan Mahallesi ve Bağçeşme Mahallesi her şey hazır."

"Çarşı Yapı'da Seçim Koordinasyon Merkezi'miz var. Çarşamba gününden itibaren kullanmaya başlayacağız. Seçim takvimi açıklandıktan sonra açılış yapılacak. Yaklaşık 13,14 noktada seçim ofislerimiz olacak. İhtiyaç halinde yeni seçim ofisleri değerlendirilerek mali çalışma komitelerinden beklentiler konusunda bilgiler alıyoruz. Yapılan anketler  ve yukarıda bahsedilen problemler 4200 hane 50 mahalle ve 8 Köye soruldu." Yıldırım, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut'un bugün Sefa Sirmen'le ilgili yaptığı açıklamaların hatırladığı bir soruya ‘’İbrahim Bulut bizim muhatabımız  değil, o işine baksın" karşılığını verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817