Boşandığı eşine pompalı tüfekle saldırdı
Funda A.(21) isimli genç kadın eşi hırsızlık suçu iddiasıyla ceza evine girince boşanarak baba evine döndü. Eşi Z.A.K.(21) 5 ay kadar önce hapisten çıkarak eski eşini takip ederek Funda A. sabah işe gitmek için Saat 07.00 sularında servis beklediği sırada Atatürk Mahallesi'nde ayaklarından vuruldu. Olayı gören vatandaşlar 155 polis ve 112 ambulansa haber verdikleri 112 olay yerinde yaralı olan Funda A.(21) ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralı bayanı hastaneye kaldırdılar.
 
 ’Hapisten çıkınca seni vuracağım”
Edinilen bilgiye göre, Kendisini eski eşinin vurduğunu söyleyen Funda A., eşi Z.A.K.’nin hapisteyken de kendisini “çıkınca seni vuracağım” diye tehdit ettiğini iddia etti. 1,5 metre kadar yakın bir mesafeden sağ ve sol bacağında diz ile baldırı arasına pompalı tüfekle 3 kez ateş edilen Funda A.’nın büyük bir olasılıkla sakat kalabileceği öğrenildi. Zanlı Z.A.K.(21) ise Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Ekipler tarafından yapılan takip sonrasında yakalandı. Çayırova İlçe Emniyetinde ifadesi alındıktan sonra, Mahkemeye sevk edilerek tutuklanan zanlının suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817