BOZKURT, “YÖNETİM LİSTEM  DUDAK ISIRTACAK”

Orhan Bozkurt, gelen talebin yoğunluğu nedeniyle listenin Ekim ayına kaldığını ifade ederek, “150’nin üzerinde başvuru aldım. Bizim düşündüklerimiz de vardı. Bunlardan yaklaşık 70 kişi ile bire bir, diğer arkadaşlarla da telefonla görüştüm. En çok sevindiğim konu, yönetime yazdığım ve yazamadığım tüm arkadaşlarımız talepte bulunmadılar, ne görev verilirse yapmaya hazır olduklarını söylediler. Bu arkadaşlarımız daha önce siyasete girmeyi düşünmediklerini ama gelinen noktada ülkenin geleceği için kaygı duyduklarını, başka gidecek yurtları olmadığını sorumluluklarını aktif olarak görev yapıp yerine getirmek istediklerini söylediler” dedi.

Henüz son rütuşların yapılması ve onaya sunulmaması nedeniyle listeyi açıklamayan Orhan Bozkurt, “Şunun bilinmesini istiyorum. Yönetimdeki 15 asil, 15 yedeğin yüzde 90’ı daha önce siyasete hiç girmemiş kişilerden oluştu ve yaş ortalamamız 25-40 arası oldu. 15 kişilik yönetim listesinde en az eğitimli ben kaldım. Ben yüksek lisanslıyım, gerisini siz düşünün. Yönetimde doktor, iş adamı, sanayici de yer alıyor ve her kesime hitap edecek, onay alacak, destek görecek bir listemiz oldu. İddia ediyorum, yönetim açıklanınca diğer siyasi partiler dahi beğenecekler ve biz niye bu insanlara ulaşamadık siye sorgulayacaklar” dedi.

Orhan Bozkurt, çok merak edilen ve beğenileceğini söylediği listesini bugün tamamlayacak ve önce ile daha sonra da genel merkeze onay için gönderecek. Yönetimin tanıtımı ve açıklaması ise hafta içinde basın toplantısıyla yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817