Bu öğrencilere dikkat !
Gölcük Belediyesinin ve Kocaeli Üniversitesinin ortaklaşa yaptıkları “ev kazaları anketi” istatistik ve bilgilendirme çalışmaları Değirmendere’nin Topçular Mahallesinde devam etti.

 

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesinin ortak projesi olan “ev kazaları” anketi ve bilgilendirme çalışmaları son hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cuma günü Gölcük’ün Topçular Mahallesine gidenİzmit Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü 2. Sınıf öğrencileri kapı kapı dolaşarak evde yaşanabilecek kazaları anlatırken aynı zamanda da yaşanmış ev kazalarının tespitini de yaptı.Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk’de öğrencilere yardımcı olduğu çalışmalar sonunda “ev kazaları” kitapçığı hazırlanarak vatandaşın bilinçlenmesi sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817