BULUT, “GENÇLERİMİZ, GELECEĞİMİZDİR"

Eğitim camiasından konuklar

İlçede eğitim kurumlarına her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sık sık eğitim camiasının temsilcileri ile bir araya gelerek istişare ediyor. Başkan Bulut’u bu kez ziyaret eden temsilciler ise Çakabey Ortaokulu Müdürü Hasan Mutlu, Çakabey İlkokulu Müdürü Yetkin Çelik, Sırrıpaşa Ortaokulu Müdürü Mustafa Sinan Aktaş, Derince Piri Reis Ortaokulu Müdürü Fazlı Cengiz ve okul aile birliği yöneticileri, Derince Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Öz ve okul aile birliği yöneticileri, Derince Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Yerebasan ve okul aile birliği yöneticileri oldu.

“Başarı grafiği artarak devam edecek”

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki eğitim kurumlarına her zaman katkı sunduklarını belirtti. Derince’de eğitim çıtasının yükselmesine vurgu yapan Başkan Bulut, “Öğrencilerimizin başarısı için bugüne kadar elimizden gelen katkıyı sunduk bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl lise düzeyinde ilçemizin elde ettiği başarılar ortada. Bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine olan inancım tam. Bizler asla kendimizi eğitim camiasından ayırmıyor ve ‘Gençliğimiz, geleceğimizdir’ anlayışıyla hareket ederek yapılan çalışmalara katkı sunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817