BULUT: GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
 Birlik ve beraberlik vurgusu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yeni yönetim kurlu üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyaret kapsamında konuşan Başkan Bulut, “Birlik ve beraberlik içerisinde Derince’mizi ve Kocaeli’mizi daha da ileri taşımak için çalışmaya devam etmeliyiz. Projelerimizi halkımızın hizmetine sunmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

 

Spor alanları inşa edilecek

Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda yapılacak olan spor ve rekreasyon alanı ile ilgili bilgi veren Başkan Bulut, “ Bu alan içerisinde spor tesisleri, tenis kortları, yürüyüş alanları, bisiklet yolları ve dinlenme alanları yer alacak. Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete sunacağımız projenin yanında ayrıca Kadırga alanı olarak bilinen mesire alanında da önemli bir çalışmayı gençlerimizin hizmetine sunacağız. Burayı içinde sporcu kampları, yaşlıların konaklama evleri, sosyal tesislerin olduğu sosyal kültürel faaliyetlerin gerçekleşeceği güzel bir alan haline getireceğiz. Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından bu projelerimizi halkımıza kazandıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817