BÜYÜKŞEHİRDEN BETON YOL İMALATINDA BİR İLK
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Gebze ilçesi Yağçılar-Duraklı arasındaki 5 buçuk kilometrelik grup yol çalışmasında yeni bir uygulamadan faydalandı. Kocaeli’de ilk kez hayata geçirilen uygulamada finişer adlı verilen makine ile beton serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışma yola dökülen malzemenin daha kullanışlı olmasını ve kısa sürede işin tamamlanmasını sağlıyor.

 

İKİ KÖY ARASI MESAFE AZALACAK

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar Gebze ilçesindeki Yağcılar-Duraklı köyleri grup yolunda beton imalatı ile devam ediyor. Kocaeli de ilk defa finişerle beton serimi yapılarak çalışılan yol ile iki köy arasındaki mesafe azalacak ve vatandaşlar daha konforlu yolda ulaşımlarını sağlayacak.

 

ARDINDAN DİĞER YOLLAR

Çalışmalarda 15 bin ton alt temel malzemesi ile 7 bin metre küp beton kullanılacak. Öte yandan Yağcılar–Duraklı arası yol imalatı tamamlandıktan sonra 23 kilometrelik Mollafenari–Mudarlı grup köy yolunda imalata başlanacak. 28 bin metreküp beton kullanılacak yolda ve yağmursuyu kanalları yapılacak.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817